Euro nyelviskola tényleg ennyire rossz?
Nekem pl. nem szóltak arról, hogy a tanfolyam időtartama változik, az első órán közölték, hogy nem három óra lesz két hónapon keresztül, hanem fordítva.
Összeraktak olyan embereket, akiknek a nyelvtudása véletlenül sem volt egy szinten. A tanárunknak nem volt csak Ba végzettsége és szerintem ez volt az első, max. második csoport, amit tanított. Az órák többségén csak játszottuk, nyelvtant sosem, csak szavakat kértek számon, néha kellett egymás között angolul beszélni, de azt senki nem felügyelte, nekem kellett kijavítani a padtársamat. Kb. három hét után hagytam ott.
Sziasztok!
Én tavaly év elején kezdtem németet tanulni.4x 100 óra volt a terv,de közöltem velük,hogy nálam külföldi munka van kilátásban,ha hívnak,abba kell hagyjam a tanulást és megyek.A harmadik 100 órát kezdtem el,mikor jött is a hívás.Sajnos a múlt héten jött egy másik hívás is:tartozom a negyedik 100 órás nyelvtanfolyam árával.Se a szóbeli se az írásbeli válaszom nem hatotta meg őket.Papíron valóban igazuk van,sajnos a szóbeli egyezségünket nem rögzítettük.Ezt a hibát hasonló szituációnál,ne kövessétek el!Nálam morális értelemben megbuktak,de nagyon.
Szegeden szeretnék járni, most hirdetnek 40%os kedvezményt. Tudna valaki személyes tapasztalatot írni a szegedi nyelviskoláról? Teremről, stb...? Nem szeretnék lecsúszni a kedvezményről,mert árban baráti... viszont ha már beiratkozok akkor inkább fizetek kicsivel többet, csak ne a kukába landoljon a pénz.
Katedra és Aurora között agyalok még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!