Szerintetek origo nyelvvizsga az gáz? A telc jobb?
Szeretnék egy kozépfokút letenni. Sokat olvastam róluk a eneten és itt is. DE fogalmam sincs még mindig h milyen célt tűzzek ki. Lehet h az origo könnyebb lenne nekem,mert a nyelvtan jobban megy, ha pedig meg kell szólalni kicsit jobban izgulok.
Viszont sztem nem olyan neves, ugyhogy lehet ha ismerőseim meglátnák nem lennének tőle elájulva.
De ha letennék egy telc-t az sokkal jobban hangzik nemzetközi is jobban mernék vele dicsekedni. :P Nyelvi pótlék telc-re is jár?
Konkrét élom tanuláshoz,munkavállaláshoz nincsen,majd csak a jövöben szeretném hasznosítani.
Sztem lehet gyengébbek a képességeim és origo az könnyebb lenne, de azt meg olyan cikinek érzem,mert nem annyira nagy számnak tűnik,hiába nehéz az is.
mármint az összes nyelvvizsgának a nehézsége hasonló.. (persze ugyanazon a fokon)
bocsi az előbb elírtam.. egy gondolattal már előrébb jártam :)
Részletesen kifejtve (#3-6 válaszokban) milyen a szóbeli, írásbeli origo/itk/onyc (rigó) nyelvvizsga:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__nyelvt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!