Mi itt a were cross?

Figyelt kérdés
They had the same dark skin and nearly-black hair, and they both had a way of withdrawing when they were cross.

2016. jún. 7. 21:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ingerült, mérges
2016. jún. 7. 22:04
 2/10 A kérdező kommentje:
Thanks, buddy.
2016. jún. 7. 22:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy kérdés, nem rosszindulatból, de látom, hogy már a sokadik ilyen kérdést írod ki, valószínűleg egy könyvből vannak a mondatok. Az tök jó, ha angolul olvasol, de tényleg könnyebb/gyorsabb itt megkérdezni amit nem értesz belőle, mint magadtól rákeresni? Szerintem ha te magad rágugliznál ezekre a kifejezésekre, akkor abból sokkal többet tanulhatnál. Csak egy vélemény! :)
2016. jún. 7. 23:05
 4/10 s55 ***** válasza:

Eye of the Needle a könyv címe igaz?:D

Amúgy jó könyv?

2016. jún. 7. 23:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Például itt, persze le kell görgetni a megfelelő szófajig, jelen esetben az az adjective lesz. [link]
2016. jún. 8. 00:02
 6/10 A kérdező kommentje:

Igen, Eye of the Needle, egy német kémről szól, aki mindenkit ledöf a késével. Ő a Die Nadel, Hitler is a haverja, meg előtte Sztálin tanácsadója volt.

[link]

A crosst meg nem vettem észre, hogy ott van a lap alján.

2016. jún. 8. 00:12
 7/10 s55 ***** válasza:
Értem, jónak hangzik:) Nyelvileg milyennek találod, vannak benne hasznos kifejezések, könnyű olvasni?
2016. jún. 8. 00:37
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem olyan könnyű, elég sok ismeretlen szó van benne, pl egy szó sokadik jelentése, de a marha nehéznél azért valamivel könnyebb. Főleg a leírásos részek nehezek, pl. egy vihar történései. Ott pl. külön szó van a a hullámvölgyre meg a hajó részeire. Viszont a történet maga elég érdekes.

Ha elfogadható nehézségü olvasmányt akarsz, akkor érdemesebb valami mást nézni.

2016. jún. 8. 10:28
 9/10 A kérdező kommentje:

Ha könnyűt akarsz akkor ott van pl. ez

[link]

2016. jún. 8. 10:31
 10/10 s55 ***** válasza:
Én olvastam már nehezebbet is, pl The Adventures of Sherlock Holmes vagy The Lost World, mindkettő Sir Arthur Conan Doyle-tól, na ezek tele voltak mindenfelé ritkán használt szavakkal, több százat írtam ki belőlük:D Egyébként Stephen King-től valamit mindenképp szeretnék olvasni, majd eldöntöm mit, de amit küldtél, az is benne van a pakliban:)
2016. jún. 8. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!