Létezik olyan oldal ahol amerikai nyugdíjasokkal lehet beszélgetni?
Figyelt kérdés
Hallottam múltkorában, hogy van egy olyan oldal, ahol 'unatkozó' amerikai nyugdíjasok beszélgetnek veled szívesen, te tudod tanulni a nyelvet, ő meg nem unatkozik. Viszont én nem találtam olyan oldalt. Ha valaki ismeri légyszíves ossza meg velem. Köszönöm!2016. jún. 1. 22:02
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de sajnos nem érhető el oldal ilyen címmel.
2016. jún. 1. 22:29
3/4 anonim válasza:
Igen nagyon sok van."senior chat rooms" alatt. US, UK, NZ, AUS, az egesz vilag tajarol.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem igazán találtam ezalatt sem olyan oldalakat, ahol kifejezetten ilyen nyugdíjasok vannak, akik beszélgetni akarnak nyelvtanulókkal. Inkább csak ilyen nyugdíjasok közötti beszélgetős oldalakat találtam.
2016. jún. 5. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!