Origo középfokú szóbeli angol nyelvvizsga?
Szia!
Igen, már az egész úgy kezdődik, hogy bemész és angolul köszönsz. Először van egy kis beszélgetés, itt te vezeted a beszélgetést, te mesélsz. Bármit kérdezhetnek, hogy telt a napod, mit ettél reggelire, milyen iskolába jársz, család satöbbi.
Aztán mondják, persze angolul, hogy válassz a borítékok közül, kihúzol egyet és elkezdesz róla beszélni.
Ha ez kész jön a másik boríték.
Ha nem érted mit mondanak, akkor természetesen visszakérdezhetsz egy Pardon, vagy egy Excuse me-vel.:)
Nem kell kiöltözni :)
jó ez az origo, szerintem vizsgabarát. a szóbelire nem is készültem és meglett
Köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak :)
Szeretném elmesélni a mai szóbeli vizsgám történetét.
Alapjában véve 1 teljes órát késett a vizsga kezdése. Én a pontossághoz ragaszkodó ember vagyok, de persze a 10-15, akár 30 perces csúszást megértem, de az, hogy maga a vizsga 1 óraval később kezdődjön, hát érdekes volt.
Bementem (egyébként magyarul köszöntem mert ők is magyarul szóltak hozzám), és kiválasztottam a kihúzott 2 kép közül egyet. Mondtam a vizsgáztatónak, hogy melyiket választottam. Csakhogy amikor a képre került a sor, ő a másikat rakta elém. Én mondtam neki, hogy nem ezt választottam, ekkor pedig a mellette ülő adminisztrátor elkezdett csapkodni, dobálta a tollát, kiment a teremből, visszajött, megint kiment, engem pedig ez olyan szinten összezavart, hogy teljesen lerontottam a teljesítményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!