Milyen szintű angol tudás esetén érdemes elkezdeni angolul, angol felirattal nézni a filmeket?
Figyelt kérdés
Szeretnék angolt tanulni filmekkel. Eddig magyar felirattal néztem, de így nem lehet odafigyelni teljesen az angol szövegre. Az a problémám, hogy angol felirattal viszont nem sok mindent értek. Az egyszerűbb mondatokat megértem, de sok szót nem ismerek. Ettől függetlenül, szerintetek érdemes megpróbálni angol felirattal?2016. máj. 31. 23:47
1/3 anonim válasza:
Érdemes. Valamikor el kell kezdeni.
2/3 anonim válasza:
Szerintem kezdd el. Előbb utóbb rád fog ragadni. Vagy néz olyan filmeket amik jók és többször is meg lehet nézni és először nézd meg magyar majd angol felirattal.
3/3 anonim válasza:
Minél hamarabb. Minél többször látod a szót leírva, rá fogsz jönni a jelentésére a kontextusból, a helyzetből. Nem kell szótárazni. A filmet/sorozatot nézd csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!