Miért nem fejlődök, és hogyan tudnék (lehetőleg) egyedül? Adjatok tippeket légyszi, nektek hogy sikerült?
Angol, annyira jól ment középfokig, míg iskolába voltam.
Egyszerűen utálom magam! :( Még mindig vannak nyelvtani hibáim, amiknek nem kéne lennie. Beszélni sem tudok folyamatosan, mondjuk nem használom a mindennapjaimban sem azóta sajnos. Most meg munkanélküli vagyok, és ha legalább felsőfokom lenne belőle és tudnák folyamatosan, és többnyire helyesen beszélni és írni...
Segítsetek kérlek, magatoktól hogy tudtatok/tudtok eljutni felsőkig középfokról? És kb mennyi idő, mennyit foglalkoztatok vele?
-Olvasgatok angolul, de az kevés.
- Nézek filmeket is, ez is ok. De ezek inkább csak szinten tartanak, úgy ahogy, de nekem fejlődnöm kell.
Nyelvsulira nincs pénzem.
Milyen hatékony megoldást tudnátok javasolni? Valamilyen felkészítő könyv esetleg?
A beszédhez mindenképpen csak tanárral tudnám fejleszteni? :/
Köszi előre is, ah valaki ír.
Ezen az oldalon írhatsz be mondatokat, szövegetek a nyelven, amit tanulsz, és anyanyelvűek kijavítják neked. Így kiszűrheted egy csomó hibádat, amit magadtól nem vennél észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!