Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Miről beszélnek ebben a videóban?

Miről beszélnek ebben a videóban?

Figyelt kérdés
[link]
2016. máj. 19. 08:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Időelőnyöm van. Nem vagyok olyan nagyon jó angolos, csak régóta foglalkozom vele. Ez most csak egy ilyen gyors fordítás, biztosan sok helyen bele lehet kötni. De gondolom jobban érdekelt, hogy mi van, mint hogy fordítás szempontjából maximálisan korrekt legyen.

Sajnálom őket, nagyon ki vannak készülve. Nem ismerem őket, de ennyit bocsánatot kérni vadidegenektől azért, mert nem töltenek fel többé videókat a magánéletükről... hát ez nem semmi. Nagyon belemélyedtek ebbe, mentálisan teljesen ki vannak készülve. Ez a fordításból nem jött át, de tényleg készen vannak.

2016. máj. 19. 13:46
 12/13 A kérdező kommentje:
Hat igen :/ kedvenc videosaim, nagyabol erttem en de nem voltam benne biztos, nagyon szepen koszonom hogy az egeszet le forditottad nekem!!
2016. máj. 19. 14:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen! Reméljük, hogy gyorsan helyre jönnek és esetleg külön-külön csinálnak majd még jó videókat! :) Szép napot! :)
2016. máj. 19. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!