Tanítana engem valaki angolul?
Figyelt kérdés
Természetesen fizetnék érte. Azt szeretném, hogy valaki írásban beszélgessen velem angolul. Nem nyelvtanárra gondolok. Csak, hogy cseteljen velem valaki, aki jól tud angolul és van rá ideje.2016. máj. 15. 16:11
1/5 anonim válasza:
Nehogy fizess érte, rengeteg hasonló oldal van, ahol lehet ismerkedni, levelezőtársat keresni a világ bármely pontjáról. Ilyen például a PenPal vagy az Interpal, keress rájuk!
3/5 anonim válasza:
Én nagyon szívesen beszélgetek veled itt angolul privátban (vagy akár emailen/skype-on/facebookon is a későbbiekben). C1-es szinten vagyok belőle, és nekem sem ártana valahogy fenntartanom a tudásom vagy legalább gyakorolgatni kicsit. Szóval don't hesitate to contact me if you want to! ;D
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem itt gondoltam.
2016. máj. 15. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!