Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Az angol tanárom haragszik...

Az angol tanárom haragszik rám. Keresztbe tud tenni nekem? (lent)

Figyelt kérdés
Nyelvvizsgáztam, nem írom le a teljes sztorit mert nagyon hosszú, a lényege az, hogy a felkészítő tanárom átvert engem, így jogosan vissza lett követelve a kifizetett pénz fele, amit neki ki is kell fizetnie a jövőben. Újra kell írásbeliznem. Szerintetek oda tud szólni a vizsgáztató központnak, hogy buktassanak meg? Ettől aggódok.
2016. máj. 12. 22:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként egy független vizsgabizottságnak nem hiszem, hogy csak úgy oda lehet szólni. Az írásbeli dolgozat kijavításának is vannak szabályai. Na meg ez az egész attól is függ, hogy milyen kapcsolatai vannak a tanárnak. De megoldás lehet az is, hogy másik vizsgahelyen teszel vizsgát, ma már kismillió van.
2016. máj. 12. 23:45
 12/13 anonim ***** válasza:
55%
Azért poénkodtam, mert ignorálod a kérdést, hogy mégis miért kellett visszafizetnie a felét. Elégg úgy van beállítva, hogy a tanár a rossz ember, közben lehet hogy te szívóztál valamivel és tök jogosan van felháborodva, valamint ilyen esetben ha elmondja a vizsgabizottságnak hogy mit is csináltál és szedted el tőle a megérdemelt pénz felét, ne nagyon számíts jóra.
2016. máj. 13. 00:02
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyreszt senki nem tudhatja hogy epp kijavitja a tiedet. A javitotanarok kapnak hetente tobb szaz ujat javitasra, es a jo eg nem fogja tudni megmondani hogy a tiedet eppen kikapja es kinek kene szolni. 50 javitotanarnak meg nem fogjak hangosan azt mondani, hogy "Kiss Sandort keress! Ha te javitod, buko!". De amugy engen is erdekelne hogy egy nyelvora tanara hogyan tud atverni teged :'D. You am-et tanitott are helyett vagy mi? :D
2016. máj. 13. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!