Szerintetek az emelt nyelvi érettségit meg lehet írni 90%-ra, vagy fölött?
Most kifejezetten az írásbelire gondolok. Azért tűnik nekem szinte lehetetlennek,mert annyiféle feladat van benne,nyelvtan is kell hozzá,szövegértés,magnón is sok pont kell,és akkor még ott a levél amit szubjektív hogy pontoznak.
Nekem angol emeltem van előrehozottan,az 88%,de most mennem kell egy másik nyelvből.Még a 80%-t meg a nyolcvan valahányat hihetőnek tartom,de azért egy 90%..meg egy 90 fölötti.
Pedig azért szeretnék mindenképp olyat írni,mert ezzel végleg be lenne biztosítva a pontom.
Csak az angolt sok éve tanultam,sok lehetőség van tanulni,de a többi nyelvből azért szerintem nehezebb ilyen százalékot írni.
Akik voltatok nyelvi emelten bármelyik évben:nektek hogy sikerült?Mennyit készültetek? (az mindegy milyen nyelv,írhattok akármit)
Persze, hogy meg lehet írni.
A levél pontozása sem annyira szubjektív azért. Persze pontozzák a tartalmat de a szerkezetre, nyelvtanra sok pont megy.
Csak le kell ülni, meg kell tanulni és menni fog.
Igaz,már régebbi a kérdés és az érettségim is megvolt ,de most hogy kaptam ma is egy választ,leírom hogy szerencsére igazatok lett,és 96%-ot kaptam.
Mikor kiderült,gondoltam hogy nem nézitek már a kérdést,esetleg nem érdekel titeket,de most leírom,mert ezzel is bebizonyosodott hogy igazatok van.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!