Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyanbkell egy önéletrajzot...

Hogyanbkell egy önéletrajzot és motivációs dolgot megírni németül?

Figyelt kérdés

Ez a házi németből, néztem példákat, de alig értettem belőlük egy pár szót csak, meg szerintem ez a feladat még amúgy sem em nekünk való.

Nem tudom, hogy, hol vagy mivel kezdjem, idekapcsolódó szavakat sem tudok, hogy a nyelvtanról ne is beszéljek.

Nagyon nagyon megköszönném a segítséget :)

2016. máj. 11. 21:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Keress rá a Lebenslauf majd a Motivationsbrief szavakra. Az előbbi önéletrajz, ugyanazok az adatok vannak benne, mint egy magyar önéletrajzban. a Motivationsbrief pedig motivációs levél, ebben azt kell leírni, hol olvastad az álláshirdetést, miért érdekel, miért szeretnél ott dolgozni, miben vagy jó, miben nem (de ide csak olyanokat, amiket a magad előnyére tudsz fordítani), röviden a családodról és arról, mit csinálsz szabadidődben.

Ezt nem lehet helyetted megírni, mert ezeket csak te tudod.

2016. máj. 12. 06:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszii :) a feladatot így már értem, valamit majd csak összerakom :)
2016. máj. 12. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!