Fellebbezett már valaki nyelvvizsga ügyben?
Figyelt kérdés
Egy hónapja voltam nyelvvizsgán, ECL német b2, és most jött az eredmény, hogy az írásbeli nem sikerült, a szövegértés 65%, az írás készség 49%, a kettő együtt 57%... De most számoltam utána hogy ha az írás készségre kapnék még 1%-ot, meglenne a 60%, és meglenne a vizsgám is... Szerintetek? Van rá esély?2016. máj. 9. 14:14
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem igazán lenne érdemes fellebbezned. Ha jól emlékszem pénzbe is kerül és nincs nagy valószínűsége, hogy megadják.
2/2 anonim válasza:
Én Telcnél voltam 4x is úgy hogy érdekes módon mindig csak 1-2 % hiányzott. De 5x-re is úgy lett meg, hogy éppen hogy megadták.
De ilyet több embertől is hallottam, én nem tartom kizártnak, hogy ilyen az ECL-nél is van. De szerintem nem érdemes fellebbezni, úgyis azt írnák vissza, hogy a javítás teljesen korrekt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!