Illik vinni egy kis apróságot a nyelvtanárnak?
Figyelt kérdés
Magántanárhoz jártam, ő készített fel a nyelvvizsgára, ami sikerült is. Szerintetek illik vinni neki egy kis bonbont vagy valami apróságot köszönetképp?
Mert ha úgy vesszük, fizettem neki érte, szóval nem ingyen csinálta..
2016. máj. 5. 20:39
1/6 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan vigyél, bár én még soha sem kaptam csak siker pénzt, azt viszont elég sokat.
2/6 anonim válasza:
Ha hálás vagy, úgy érzed, hogy lelkiismeretesen készített fel, nyugodtan vigyél, ez kedves gesztus.
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem kötelező. Én nem várnám el.
4/6 anonim válasza:
Én sem várnám el, de ha szeretnél, nyugodtan adj neki valamit. Én még amikor a jogsimat csináltam, akkor is adtam bonbont az oktatónak, mikor sikerült. :D Úgy gondoltam, hogyha nem sikerül, akkor meg megeszem én bánatomban :P
5/6 anonim válasza:
Igen, illik. Koszonet keppen, orombol, a tanar elismereseert, a sikeres egyutt dolgozasert. Na meg a networking sem megy karba. Meg nem lehet tudni mikor lesz ra szukseges, mikor hoz ossze titeket munka vagy privat elet. Ajalnhatod masoknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!