Aki esetleg volt a márciusi vagy akármelyik azelőtti Euro b2 angol nyelvvizsgán, tudna segíteni? Az írásbeli érdekelne.
A writing rész érdekelne akinek meg lett 60% felett, le tudná írni hogy mi szerint írta a leveleket, felépítés stb.?(a választottnál az olvasói lev.) Mert nem tudom mit fogadnak el pontosan..
Én írtam bele linking words-oket, meg volt a szerkezet bekezdésekkel rendes megszólítás-befejezés, mégis csak 58%-ot adtak rá...ja és minden szempontot beleírtam amit kellett a feladatban(az első levélnél, az olvasóinál magam találtam ki a dolgokat) még is ilyen rossz lett..szóval nem teljesen értem min kéne változtatni a jobb nyelvtanon kívül hogy jobban sikerüljön legközelebb.
Köszönöm a segítséget!
kb. 3 éve csináltam, éppen csak, de meg lett :)
Mennyiséggel se volt baj? Írtál eleget?
Biztos, hogy jól használtad a kifejezéseket, szerkezeteket? Nem érdemes túlbonyolítani, én csak olyan dolgokat írtam, amiben biztos voltam - ha rosszul használsz a levélben valamit, az hiba.
Hát nekem se múlt sokon :(..
Azzal sem, a megadott szószám körül volt..
Hát gondolom csak a hibák miatt pontozhatták le vagy hogy nem írtam túl változatos szavakat vagy ilyenek.
Köszönöm a választ azért!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!