Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen nyelvet tanuljak?

Milyen nyelvet tanuljak?

Figyelt kérdés

13 évig tanultam angolt iskolai szinten. Azóta persze folyamatosan tanulok tovább magamtól, alkalmazási szinten.

4 évig tanultam németet iskolában, de az valami nagyon nem ment, nem is tetszik.

Viszont most, magamtól szeretnék egy nyelvet elkezdeni. Tehát az angol és a német kilőve. Valami olyan kéne, ami annyira nem vészes, így egymagam, tanár nélkül is tanulhatom (szóval a japán és társai megint kilőve).

Tippek?

2016. ápr. 18. 14:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Az olasz hasonló kiejtésre és nyelvtanra, mint az angol. Szerintem azt lehet tanulni önállóan. Van egy kollégám ő olasz tanár és hasonlít a kiejtése az angoléhoz. De ha nem akarsz hasonló nyelvet tanulni, mint az angol, akkor állítólag a horvát nyelvet is van, aki szereti, de én nem igazán ismerem ezt a nyelvet.
2016. ápr. 18. 15:43
 2/2 anonim ***** válasza:
76%
Spanyolt
2016. ápr. 18. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!