Külön A és B középfokú nyelvvizsgát érdemes C-re váltani? Van ennek valami díja? Hol kell kérni?
ingyen van, ott adják, ahol vizsgaztal.
elmeletileg a diplomahoz kell c, én odamegyek a+b tipusuval, azert hatha nem kell kulon kolbaszolnom, de valoszinuleg en is megcsinaltatom a c-t
ezt a bme nyelvvizsgakozpont weboldalan talaltam:
„Bizonyítvány csak szóbeli vizsga (A típus), csak írásbeli vizsga (B típus), valamint egy vizsgaidőszakban, ugyanannál a vizsgaközpontnál tett írásbeli és szóbeli vizsga (C típus) sikeres letétele esetén adható ki. Az A és B típusú vizsgabizonyítványok együttesen a komplex nyelvtudást igazoló C típusú vizsgabizonyítvánnyal lehetnek egyenértékűek, függetlenül a két vizsgacselekmény között eltelt időtől és a vizsga helyéül szolgáló vizsgaközponttól .” (71/1998. (IV. 8.) Korm. rendelet
A nyelvvizsga-bizonyítványokat felhasználó szervezetek – középiskola, felsőoktatási intézmény, munkahely, stb. - a jogszabályt alkalmazva C-vel egyenértékűként fogadják a külön benyújtott A és B bizonyítványokat.
nem tudom regen mi volt a torveny, most ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!