Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Tuti, hogy megbuktam?

Tuti, hogy megbuktam?

Figyelt kérdés

Ma voltam angol középfokon ECL írásbeli nyelvvizsgát tenni.Nem volt nehéz, megoldható témák voltak, azonban nagyon izgultam, mert egyedül készültem fel rá. Minden oké volt, mikor elhagytam a vizsgatermet akkor ötlött belém, hogy basszus egyik levelet sem írtam alá, tehát nem írtam oda lezárást.

Nyelvvizsgázásban jártas emberkéktől kérdezném, hogy szerintük ez azonnali bukás? Vagy még lehet esély, ha a szöveg nagyjából megfelelő?

2016. ápr. 9. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem bukás, max. 1-2 pont
2016. ápr. 9. 19:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Csaj minusz 2+2 pont. Ami nem kevés.
2016. ápr. 9. 20:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is gyanítom, hogy elkapálnak.
2016. ápr. 9. 20:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Pontot fogsz veszteni, de nem azonnali bukás, csak ha a tesztsor többi része is eleve rosszul sikerült és nincs meg a 60%.
2016. ápr. 9. 20:42
 5/7 anonim ***** válasza:
De lehet, hogy elföldelnek.
2016. ápr. 9. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Buksi.
2016. ápr. 10. 01:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Simán meg lehet még. Ez csak a levél vége. Nem nagy ügy. Ha a többi jó, akkor rendben lesz.
2016. ápr. 10. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!