Tuti, hogy megbuktam?
Figyelt kérdés
Ma voltam angol középfokon ECL írásbeli nyelvvizsgát tenni.Nem volt nehéz, megoldható témák voltak, azonban nagyon izgultam, mert egyedül készültem fel rá. Minden oké volt, mikor elhagytam a vizsgatermet akkor ötlött belém, hogy basszus egyik levelet sem írtam alá, tehát nem írtam oda lezárást.
Nyelvvizsgázásban jártas emberkéktől kérdezném, hogy szerintük ez azonnali bukás? Vagy még lehet esély, ha a szöveg nagyjából megfelelő?
2016. ápr. 9. 19:31
1/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem bukás, max. 1-2 pont
2/7 anonim válasza:
Csaj minusz 2+2 pont. Ami nem kevés.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is gyanítom, hogy elkapálnak.
2016. ápr. 9. 20:36
4/7 anonim válasza:
Pontot fogsz veszteni, de nem azonnali bukás, csak ha a tesztsor többi része is eleve rosszul sikerült és nincs meg a 60%.
7/7 anonim válasza:
Simán meg lehet még. Ez csak a levél vége. Nem nagy ügy. Ha a többi jó, akkor rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!