Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Jön valaki holnap, Április 2....

Jön valaki holnap, Április 2. -án Origó Írásbeli nyelvvizsgára?

Figyelt kérdés
Esetleg Szolnokra?
2016. ápr. 1. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Milyen nyelv?

Én nem Szolnokra megyek, de megyek franciára és nagyon félek :D

2016. ápr. 1. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Barkinek nem sikerul irjon.tudok tutit.
2016. ápr. 1. 20:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Angol közép. És én is nagyon félek. Sok sikert neked:-)
2016. ápr. 1. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem, de nézd át a magyar dátumok helyesírását, mert az Origón a fordításnál azt is nézik.
2016. ápr. 1. 23:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Imádom, mikor olyan valaki kommentál a helyesírásról, aki maga sem tud, kedves utolsó. :-D
2016. ápr. 2. 06:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Tanács volt öcsém, nem poénból írtam. A Rigón frankón pontot vonnak le, ha mondjuk ilyen van a fordításban, és Te a "2-án" helyett "2.-án"-t írsz.

Nem kioktatásnak szántam, de ez is egy pontvesztési lehetőség...

2016. ápr. 2. 13:42
 7/7 Origó Nyelvvizsga ***** válasza:

Szeretnénk mindenkit megnyugtatni, hogy nem jár pontlevonás azért, ha valaki azt írja, hogy "2.-án".

Nem kizárt, hogy a javító aláhúzza, mert elvileg nem így helyes az írásmódja, de pontlevonás egészen biztosan nem jár érte.

Üdv:

Origó-csapat

2016. ápr. 2. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!