Jön valaki holnap, Április 2. -án Origó Írásbeli nyelvvizsgára?
Figyelt kérdés
Esetleg Szolnokra?2016. ápr. 1. 19:03
1/7 anonim válasza:
Milyen nyelv?
Én nem Szolnokra megyek, de megyek franciára és nagyon félek :D
2/7 anonim válasza:
Barkinek nem sikerul irjon.tudok tutit.
3/7 A kérdező kommentje:
Angol közép. És én is nagyon félek. Sok sikert neked:-)
2016. ápr. 1. 20:50
4/7 anonim válasza:
Nem, de nézd át a magyar dátumok helyesírását, mert az Origón a fordításnál azt is nézik.
5/7 A kérdező kommentje:
Imádom, mikor olyan valaki kommentál a helyesírásról, aki maga sem tud, kedves utolsó. :-D
2016. ápr. 2. 06:33
6/7 anonim válasza:
Tanács volt öcsém, nem poénból írtam. A Rigón frankón pontot vonnak le, ha mondjuk ilyen van a fordításban, és Te a "2-án" helyett "2.-án"-t írsz.
Nem kioktatásnak szántam, de ez is egy pontvesztési lehetőség...
7/7 Origó Nyelvvizsga válasza:
Szeretnénk mindenkit megnyugtatni, hogy nem jár pontlevonás azért, ha valaki azt írja, hogy "2.-án".
Nem kizárt, hogy a javító aláhúzza, mert elvileg nem így helyes az írásmódja, de pontlevonás egészen biztosan nem jár érte.
Üdv:
Origó-csapat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!