Magyarics péter angol feladatsorok középszint átdolgozott bővített kiadás megoldásoknak van megoldókulcsa?
#1, még nem kaptam választ... Miközben március 6-án is ezt válaszoltad hasonló kérdésre, pedig én már 8-án megírtam, hogy van...
Az algoritmus egyébként a következő:
1. Beütöm a google-be a kulcsszavakat, feljön a könyv ismertetője több helyütt, észreveszem, hogy az egyik (volt) forgalmazónál ezt írják: "a megoldókulcs is mindenki számára ingyenes elérhető: www.ntk.hu. "
2. Beütöm az ntk.hu-t a google-ba.Megjelenik, hogy: "...Megszűnik az Apáczai Kiadó és a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó honlapja..." és "A továbbiakban az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet honlapjáról tájékozódhatnak."
3. Beütöm az Oktatáskutató... nevet a Google-ba, rákattintok az eredményre, a honlapon megkeresem az email címüket TOVÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINK:/Tankönyvek/E-mail
4. Írok nekik, hogy ha rendelkeznek vele, legyenek oolyan kedvesek, és küldjék el.
5. Tadammmmmm...
Ahelyett, hogy rávágom, hogy nincs.
Közben egyszerűsödött a helyzet, innen is letölthető:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!