Angolt nyelvtant (igeidőket) összegfoglaló oldal?
Ilyet keresek most, régen láttam is itt egy válasznál. Hálás lennék egy zöld jellel, ha valaki tudna ajánlani, linkelni, igeidőket, szerkezeket összefoglaló oldalt. köszönöm előre is! Felsőfokra készülök és szeretném a ''nagy képeket'' átlátni. Ha valakinek felsőfokkal kapcsolatban is van valamilyen anyaga hálás lennék!
A középfokot már letettem korábban 4-5 igeidőt tudtam magabiztosan használni, Writing volt a legerősebb ''képességem''.
Én ezt szeretem leginkább,de van még pár.
Felsőfoknál ne/se az igeidőkkel nyüveszd magad, pláne ne az ecl-nél, hanem a szókinccsel, ezerrel! Senkit nem fognak érdekelni az igeidők! Olvass, szótározz, filmezz hihetetlen mennyiségben!
(Attól még a fenti oldal tényleg nagyon jó.)
köszönöm a további válaszokat, most fogom megnézni őket! mentek a zöldek, jónak tűnnek :)!
Igen..szerintem is fontosabb a szókincs, csak középfokra amikor készültem akkor is átugrottam ezeket bár jól sikerült, most úgy érzem mindenre szükség lesz :s :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!