Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Spanyol "csúnya" szavakra,...

Spanyol "csúnya" szavakra, káromkodásra lennék kiváncsi. Hogyan kell spanyolul káromkodni?

Figyelt kérdés
Spanyolul tanulok, de nem tudok ronda szavakat. A filmekben sem értem csak sejtem, hogy mit mondhatnak. Hogy kell spanyol nyelven káromkodni? Ne kíméljetek! Köszi.
2008. szept. 21. 23:23
 1/6 anonim válasza:
100%

Fonetikusan írom,mert én a hallott nyelvet tanultam kint és nem tudok helyesen írni,ezért előre is bocsi.:D

Iho de puta=a k... anyád de ezt fiúnak mondják ha lánynak mondod akkor iha de puta.Hoder=b...meg.Hirtelen ezek jutottak eszembe,ja meg a kavron amit használnak sűrűn ez kb annyi mint marha.:D

2008. szept. 22. 08:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, amúgy lány vagyok.
2008. szept. 22. 11:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Merda....! azaz szar,francba.....
2008. szept. 22. 19:52
 4/6 anonim válasza:
100%

A Joder(hoder) nem a b+ -et, hanem az alapigét, a b..zni-t jelenti. A b+ a jodes. Lányokra nem szokták mondani, h hija de puta (madre), inkább csak a puta-t használják.

A seg.fej például a cabrón, a pijo(pihho) a f.sz, a que (ke)cono (konnyó), az azthiszem a micsoda seg.et jelenti.

2008. nov. 15. 16:30
 5/6 anonim válasza:
100%

Tu maricon verga!=te b**zi f@x.

am miért érdekel ez téged?:D

2009. nov. 3. 21:31
 6/6 anonim válasza:

gilipollas - seg.gfej

puta madre - kva anydat

joder! - b+

miedra - fra.ncba. (miedra am az h sz@r)

2011. máj. 1. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!