Egyetemen pl. anglisztikan lehet valaki kituno tanulo? (5os zhk, stb)
Figyelt kérdés
Lehetseges ez, hogyha valaki tenyleg mindenre sok idot szan?2016. márc. 23. 23:36
1/6 anonim válasza:
Én színjelessel végeztem el egy angol és egy magyar szakot párhuzamosan (jó, kaptam egy négyest USA történelemből, és régi magyar irodalomból éppen csak átmentem, minden más ötös volt) tehát lehetséges.
2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom :) Meg csak 10.es vagyok, de annyira erdekel minden az angolokkal kapcsolatban, meg torin es irodalmon is az angol temanal remekelek. Es az a tervem, hogy vegigcsinaljam szinotossel, meg hogy mindent 5osre tudjak.
2016. márc. 23. 23:41
3/6 anonim válasza:
Persze, lehetsz kitűnő. ha az minden vágyad.
4/6 anonim válasza:
Lehetséges. Csak éppen felesleges. Azt az energiát másba is befektetheted, ami tényleges hosszútávú hasznot is termel (szakmai tapasztalat, erasmus, TDK stb).
5/6 anonim válasza:
Lehet, de nem lesz értékesebb tőle a diplomád. És sokszor az osztályzat nem a tudáson múlik az egyetemen. A színötöseidet már azon bukhatod, hogy éppen melyik tanárhoz kerülsz vizsgán.
6/6 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy fölösleges. Inkább arra koncentrálj, ami a karrieredet elősegíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!