Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Egyetemen pl. anglisztikan...

Egyetemen pl. anglisztikan lehet valaki kituno tanulo? (5os zhk, stb)

Figyelt kérdés
Lehetseges ez, hogyha valaki tenyleg mindenre sok idot szan?

2016. márc. 23. 23:36
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Én színjelessel végeztem el egy angol és egy magyar szakot párhuzamosan (jó, kaptam egy négyest USA történelemből, és régi magyar irodalomból éppen csak átmentem, minden más ötös volt) tehát lehetséges.
2016. márc. 23. 23:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom :) Meg csak 10.es vagyok, de annyira erdekel minden az angolokkal kapcsolatban, meg torin es irodalmon is az angol temanal remekelek. Es az a tervem, hogy vegigcsinaljam szinotossel, meg hogy mindent 5osre tudjak.
2016. márc. 23. 23:41
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
Persze, lehetsz kitűnő. ha az minden vágyad.
2016. márc. 23. 23:59
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
Lehetséges. Csak éppen felesleges. Azt az energiát másba is befektetheted, ami tényleges hosszútávú hasznot is termel (szakmai tapasztalat, erasmus, TDK stb).
2016. márc. 24. 08:39
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Lehet, de nem lesz értékesebb tőle a diplomád. És sokszor az osztályzat nem a tudáson múlik az egyetemen. A színötöseidet már azon bukhatod, hogy éppen melyik tanárhoz kerülsz vizsgán.
2016. márc. 24. 08:40
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
Én is azt mondom, hogy fölösleges. Inkább arra koncentrálj, ami a karrieredet elősegíti.
2016. márc. 24. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!