A PONS: Olasz nyelvtanfolyam haladóknak című nyelvkönyv tényleg nem éri meg?
Végül ma megvettem, így belelapozva kicsit másabb, mint az első kötet, nem az a színes, "gyerekes" stílusú, de tetszik. Én mondjuk örülök a sok hosszabb fordítós feladatnak, a kezdő után szerintem ezzel jobban lehet gyakorolni, mintha csak pár rövid mondat lenne, ahogy a másikban van (a nyelvtani részhez meg még a kezdővel együtt megvettem a Nyelvtan 3 lépésben és a Nyelvtan röviden és érthetően, plusz az Igetáblázatok könyvet is)
Lehet, hogy vannak ennél jobb könyvek is, de a sokak által javasolt Progetto-nál zavar, hogy minden olaszul van, és szerintem tanár nélkül nem haladnék vele előrébb.
A nyelvkönyvek is ízlés kérdése, hogy ki mit ajánl. Van olyan, aki ezt ajánlja, van olyan aki azt. Alapból normálisan nem tudsz ajánlani semmit se, mert nem minden embernek jó ugyanaz a nyelvkönyv. Ponsnál maradva nekem más könyvet ajánlottak angolból. Szép is meg jó is volt az a könyv, de nekem nem vált be. A Ponssal sokkal jobban haladtam meg sokkal jobban megértettem a dolgokat, mint a másik könyvben. Szóval kinek a Pap, kinek Papné.
U.i.: közben láttam, hogy már megvetted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!