Nektek milyen témakörök voltak az alapfokú (hogy melyik nyelv, az lényegtelen) nyelvvizsgán a levélírás résznél?
Figyelt kérdés
Svédből vizsgázom néhány hét múlva, de csak egy gyakorló feladatlapot találtam hozzá, viszont mindenképpen érdekelne, hogy a választott nyelvtől függetlenül milyen témakörök szoktak előfordulni egy alapfokú írásbeli nyelvvizsgán, hogy azoknak a szókincsét nagyjából be tudjam határolni és átnézni. Előre is köszönöm a válaszokat!2016. márc. 15. 14:51
1/3 anonim válasza:
Szabályok, háziállatok, tanulás, suli, hétvége, barátok, utazás..
2/3 anonim válasza:
Hát én angolból alapfokúztam pár évvel ezelőtt. Nekem akkor az volt a feladat, hogy pár hónapra Angliába mentem cserediákként és be kellett mutatnom a befogadó családot és a helyet az otthoni barátaimnak.
Egyébként ha írsz/írtál példa leveleket szívesen kijavítom neked, ha gondolod. Elég jól tudok svédül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!