Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valaki aki elég jól tud...

Valaki aki elég jól tud angolul elmagyarázná hogy mi áll ebben a Nasa lapon?

Figyelt kérdés

Nagy vonalaiban persze! Nem muszáj szóról szóra.

Annyit én is kivettem (Sosem tanultam angolt) hogy március 5.dike helyet 8.dikán kerül 24 ezer kilométeres távolságra a 30 méter átmérőjű kis bolygó. Ami pár éve felrobbant a légkörben Oroszország felett az csak 20 méteres volt.

2016. márc. 4. 20:11
 1/5 A kérdező kommentje:

Link lemaradt:

[link]

2016. márc. 4. 20:19
 2/5 Pelenkásfiú ***** válasza:

Magyarul is olvashatsz róla:

[link]

Ha beírod a nevét google-be, van még pár.

Tudom, nem ezt kérted, de most nincs annyi időm, hogy lefordítsam :/

2016. márc. 4. 20:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Még nem ismerik pontosan a pályáját, nagy valószínűséggel 3 millió km-re fog elrepülni a Föld mellett, a legrosszabb esetben fogja csak 24 ezer km-re megközelíteni a földfelszínt. És az is biztos, hogy a következő egy évszázadban nem ütközhet bele a Földbe.

Nem mintha nagy jelentősége lenne, ez egy kicsi kődarabocska, sokszor ekkora kéne ahhoz, hogy kárt tudjon csinálni.

2016. márc. 4. 22:26
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szabad szemmel látható nem lesz akkor ugye?

2016. márc. 5. 00:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Cirka évezredenként egyszer jön csak elég közel elég nagy aszteroida ahhoz, hogy szabad szemmel látni lehessen. De szerencséd van amúgy, mert a számítások szerint 2029-ben pont sor kerül majd egy ilyenre, itt egy cikk:

[link]

Egyébként ha szabad szemmel akarsz látni ilyesmiket, gyúrjál inkább az üstökösökre, sok ezerszer (akár sok tízezerszer) több szabad szemmel látható van közülük, mint szabad szemmel látható földközeli kisbolygó.

2016. márc. 5. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!