Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Napi 4 óra angolozással hány...

Napi 4 óra angolozással hány hónap alatt lehet felkészülni angol középfokú nyelvvizsgára?

Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 17:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez attól függ, honnan indulsz. Nulláról? Vagy tanulod már valamennyi ideje?
2010. márc. 30. 18:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mit is takar ez a 4 óra és hogy a semmiről indulsz-e. Így nem tudom.
2010. márc. 30. 18:33
 3/9 A kérdező kommentje:
bocsi, a semmiről!3 hónap elég?
2010. márc. 30. 21:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha tényleg rendesen tanulod, akkor szerintem igen. De akkor szabályokat, szavakat meg mindent kell. És szerintem ne egyedül.
2010. márc. 31. 14:15
 5/9 A kérdező kommentje:
sajna egyedül, de van hanganyag, meg minen ami kell! köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 31. 15:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Nulláról kb. 500 óra a középfokig. Napi 4 óra alatt ez 4 hónap.

Jó módszerrel bele lehet férni a 3 hónapba. Ehhez sokat kell tanulni, de az sem árt, ha olvasással, rádióműsor hallgatásával stb. ezen felül is találkozol az angol nyelvvel, mármint ha van szabad időd.

2010. ápr. 1. 11:30
 7/9 anonim ***** válasza:
1000 %-ig ki van zárva, hogy 3 hónap elég, pláne egyedül, ha azt se tudod, hogy eszik-e vagy isszák az adott nyelvet. Ennyi idő alatt egyszerűen az agyad nem tudja befogadni azt a mennyiségű szót és szabályt, a vizsgához szükséges készségszintekről nem beszélve. Felvételihez kell vagy mihez? Mert ez esetben tényleg akkor már a lovári vagy az eszperantó is biztosabb.
2010. ápr. 2. 09:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Egyetemi diplomához, nem sürgős, de gondoltam nyáron megcsinálom:)! Akkor idén marad az alapfok!:D
2010. ápr. 3. 12:29
 9/9 A kérdező kommentje:
De most hoyg így mondod ezt az 1000%ot, azért lehet hogy megpróbálom, nincs veszítenivalóm:D
2010. ápr. 3. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!