Mennyi szót kell tudni angol érettségihez?
Figyelt kérdés
11. es vagyok. a napokban belegondoltam hogy jövőre érettségi és angolból nem vagyok éppen jó. vagyis jegyeim alapján 4 es 5 ös vagyok de amúgy szókincsem sem az igazi+ órákon sem csinálunk semmit heti 5 órából ha 3 an dolgozunk többin semmit. sőt van hogy egy hétig csak ülünk mert nem tanít a tanár. mindegy nem is ez a lényeg. van egy könyv twenty but one ha abból a szavakat megtanulom akkor menni fog az érettségi? legalábbis szókincs felől? illetve mennyi szót tartalmaz ez a könyv?2016. febr. 7. 17:08
1/2 anonim válasza:
Azt a könyvet nem ismerem. De az ezer kérdés ezer válaszból jól lehet készülni.
2/2 anonim válasza:
Középfokú: Kérdések és válaszok angol nyelvből
Emelt: 1000 questions 1000 answers
+ még ilyen érettségi felkészítő könyv írásbelire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!