Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A Hévízi Bibó István Gimnázium...

A Hévízi Bibó István Gimnáziumba megyek szóbeli felvételire. Hogyan tudok készülni rá?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Hévízen a Bibóban feb. 24-én lesz a szóbeli felvételi. Elsőnek az angolos osztályt, másodiknak a sima osztályt jelölöm meg, de mindkettőre kell szóbeli. (Tehát angolul és magyarul is.) A kérésem az, hogy hogy tudnék készülni rá? Angolhoz és magyarhoz is kérnék segítséget. Előre is köszönöm! :)

2016. jan. 25. 17:51
 1/1 anonim válasza:

Hát például megtanulod a kiírt tételeket nyelvből. Én szeptember óta erre készülök, ez az alap.

Angolul köszönj, az jó, aztán leültetnek, húzod a tételt, és mesélned kell angolul.

Általánosra meg ugye az általános műveltség kell, ott akármit kérdezhetnek.

Ing, fekete farmer.

Mással nem nagyon készülhetsz, csak amit a tanáaid mondanak.

Remélem segítettem itt az utolsó pillanatban.

Szurkolok.

2017. febr. 19. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!