Tényleg van olyan nyelvvizsga, ahol nincs magnó hallgatás rész? Ha nincs ilyen akkor melyik a legkönnyebben letehető szóbeli nyelvvizsga?
Azt hallottam, hogy van ilyen. ( ECL talán? )
Vagy ha nincs ilyen, akkor melyiket mondják a legegyszerűbben letehető szóbeli nyelvvizsgának?
Nincs.
Ecl-en szerintem kifejezetten kemény a hallasértés.
Telcen legalább igaz-hamis.
- nincs ilyen, mindenhol van magnó.
- az ECL-en nemcsak hogy van, de talán ott vannak a legdurvább, legösszetettebb magnós szövegek
Szerintem az ORIGO a legkönnyebb. Eleve csak egy szöveg van, általában az sem olyan vészes és háromszor hallgathatod meg. Magyar kérdésekre magyarul válaszolsz, így nem fenyeget az, hogy már a kérdést sem érted.
A TELC abból a szempontból relatíve könnyű, hogy ott igaz/hamis teszt van, így matematikai esélyed akkor is van, ha egy szót nem értesz a szövegből. Viszont ott csak egyszer játsszák le a szöveget, ami eleve nagyon hadarós és bonyolult. Igaz, a szerencsében még mindig bízhatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!