Titeket mi motivál a német nyelv elsajátításában? Számotokra milyen lenne az ideális nyelvkönyv?
Én angolt tanulok.
Külföldön akarok élni és engem motivál.
Mert ha nincs alap akkor nem tudok majd ott semmit se tenni, és hogy mennyivel egyszerűbb lesz,ha kimegyek és könnyen megy a nyelv.
Egyébként ha tanulnod kell a németet akkor gondolj arra hogyha már muszáj akkor tedd úgy hogy értelme is legyen.
Remelem tudtam segíteni.
A munkahelyem és a mindennapi életem motivál.
Nem könyvből tanultam, hanem ragadt rám mint a kosz. :D
Az motivál, hogy német nyelvterületen dolgozok. A munkán kívüli emberi kapcsolatokhoz pedig szintén szükségét érzem, hogy minden nap fejlesszem magamat, tanuljak, vagy olvassak valamit németül.
Ideális nyelvkönyv? Szerintem a legtöbb forgalomba lévő könyv alkalmas tanulásra, inkább tanárfüggő a dolog. Egyéni tanuláshoz az interaktív (netes) kurzusok, leckék a jobbak, mert van lehetőség a kontrollra, szintmérésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!