Lefordítanád nekem ezt a magyar szöveget németre? Az állatomról szól.
Nekem egy lány kutyám van,xy.Ő nyolc éves.A szőre fehér.A szemei feketék.Én őt karácsonyra kaptam,ajándékként.Kutyatápot,kutyakonzervet,húst és csontot eszik.Néha adok neki zöldségeket,nagyon szereti őket.A kedvencei az uborka és a répa.Napi háromszor kap enni.Mindig vizet iszik,ezt napi 7-8-szor kap.Nagyon szeret labdával játszani.Szokott játszani a nyulammal,xy-al.Ilyenkor kergetőznek,futkosnak,nagyon viccesek.Sétálni is nagyon szeret.Napi háromszor viszem sétálni,úgy negyed órára.Minden nap kikefélem a szőrét.Sokat simogatom,nagyon szereti.Rendszeresen viszem állatorvoshoz.Havonta szoktam megfürdetni,ezt nem szereti annyira.Nagyon szeretem őt.
a suliba kell plakátot készíteni az állatunkról hétfőre,egy hiba már egyes,és elötte be lehetett adni a tanárnak csak a szöveget hogy megmondja mi a hiba,én beadtam,kijavította,és elvesztettem:)és sajna nem emlékszek a hibákra.a szavak nagyjából mentek,de a nyelvtani rész szrönyű lett..nagyon köszönöm annak aki lefordítja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!