Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Beás/lovári nyelvvizsga,...

Beás/lovári nyelvvizsga, segitseg?

Figyelt kérdés
Kellene nyelvvizsgáznom a továbbtanuláshoz,jelenleg angolt tanulok,azonban nem állok mèg egyelőre nyelvvizsgaszinten,(közèpfokú kellene) bár azèrt próbálkozom.Azt olvastam,hogy a beás/lovári nyelvből 2-3 hónap alatt fel lehet készülni,ez valóbab így van,ha foglalkozom vele minden nap?Szeretnèm mèg továbbá megkèrdezni,hogy hol van lehetősèg ilyen tanfolyamra,valamint nyelvvizsgalehetősègre?Előre is köszi,lègyszives csak komoly válaszokt. :)

2016. jan. 19. 09:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Inkább tanulj angolul, az még hasznos is lesz. Ha három hónapig mindennap szigorúan leülsz, és csinálod minimum 3-4 órát, és van már egy alap tudásod, kizártnak tartom, hogy ne tudj összehozni egy vizsgát.

Nem értem minek lenne jó elpazarolni egy rakat energiát valamire ami nem is hasznos, nem is érdekel és használni sem fogod soha. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg egyetem nem fogadja el ezeket a kamu nyelveket vizsgaként, mert ők is tudják, hogy miért teszik ezt a diákok.

Tegyél inkább két emelt érettségit (angolból esetleg?).

2016. jan. 24. 23:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Lováriból gyakorlatilag akármelyik megyeszékhelyen, de kisebb városokban is szerveznek nyelvtanfolyamokat, valóban kevés idő alatt fel lehet készülni a nyelvvizsgára (pár hónap). Ennél is könnyebb az eszperantó nyelv.

A beás viszont egyáltalán nem könnyű, igaz, ha tudsz románul, az jelentősen segít benne.

2019. márc. 13. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!