Hány óra kell szerintetek angolból egy nagyon erős középfok/gyenge felsőfokról egy stabil, erős felsőfokig?
Figyelt kérdés
Van ez a közös referencia keret, de nem igazán tudom belőni, hogy kb. hány órával számoljak, ha jobban beszélek, mint középfok, inkább egy gyenge felső felé tenném magam, és szeretném elérni a stabil, magabiztos, folyékony felsőfokot. Szerintetek kb. mennyivel érdemes számolni? Tudom, hogy relatív, de mégis, mi a tippetek?2016. jan. 16. 22:43
1/6 A kérdező kommentje:
Szóval valahol b2 felettről erős c1-re?
2016. jan. 16. 22:44
2/6 anonim válasza:
Tényleg azt tudom mondani, hogy 1 szintet meglépni olyan 1 év ha sokat foglalkozol vele, ugye az angolnál mellé a felsőfoknál lesz inkább nehezebb a nyelvtan is. Én azt mondom, hogy nekem másfél év volt gyengébb középfokról eljutni a C1ig heti 3 órával.
4/6 A kérdező kommentje:
1000 óra? Gyenge C1-ről erős C1-re? Ne röhögtess! Ha nem tudod, miről van szó, miért válaszolsz?
2016. jan. 17. 09:33
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod 2-es. A heti 3 órát nyelvsuliban vagy magántanárnál töltötted? Köztes időben mennyit tanultál napi szinten?
2016. jan. 17. 09:35
6/6 anonim válasza:
Egyetemi minor volt az angol, szóval sok órám volt még angolul, plusz úgy válogattam be a szabadon választott óráim, hogy külföldi vendégprofokkal legyenek + angolul olvastam, filmeztem, egy idő után angolul dolgoztam is. A lényeg igazából az, hogy te mennyit foglalkozol vele, minden nap szánsz-e rá időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!