Fel lehet készülni angol középfokú nyelvvizsgára áprilisig?
Figyelt kérdés
DExam nyelvvizsgára szeretnék menni, középfokú, írásbelire. 2014 májusában már voltam nyelvvizsgázni az EURO Nyelvvizsgaközpontnál, de nem sikerült. Az írásbeli 1%-on múlt, az olvasás miatt, az lett csak 39%-os, a levélírás jól ment. Viszont 2014 tavaszától sokat fejeltettem, bár a levélírástól nem félek, sokkal inkább az olvasástól, ami még mindig nehézkesnek tűnik. Próbáltam megoldani néhány feladatot, de nem ment, ami lehet azért is, mert kiestem a rutinból. Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek április 23-i vizsgára fel lehet készülni, vagy hagyjak több időt? Ti hogy látjátok? Most csak írásbelire mennék, a szóbelit ősszel csinálnám meg.2015. dec. 23. 22:27
1/3 anonim válasza:
Ez elég nehéz kérdés, mivel csak annyit tudunk, hogy szinted véleményed középfok körül jár, de hogy konkrétan milyen ismeret áll mögötte azt nehéz így megállapítani. A DExam-ot sajnos nem ismerem, viszont a 2014 május az már elég régen volt.
Amit tudsz tenni:
1. Neten keresel szintfelmérő sorokat, szerintem biztosan találsz megfelelőt, azt megoldod és kijavítod magadnak, segít a szint meghatározásában. A szóbeli részt nyelvtanár által tudod felmérni, tudomásom szerint ezt ingyenesen vagy kis összegért meg tudod tenni.
2. Ha tényleg közel jársz a középfokhoz, akkor az áprilisi vizsga reálisnak tűnik. Ehhez azoban érdemes vállalni heti kétszr 90 perc aktív nyelvtanulást, lehetőleg nyelvtanári segítséggel.
Sok sikert!
2/3 anonim válasza:
Igen, fel, az még sok idő. Minden meglévő tudás elő fog jönni.
3/3 anonim válasza:
én is áprilisban tervezem az angol középfokot, esetleg előtte lenne kedved angolt gyakorolni? :). elég írásban, nem ragaszkodom a szóbeli beszélgetéshez. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!