Gondolkodom az ELTE turkológia vagy spanyol szakán. Érdemes oda menni, és baj ha előtte nem tanultam még az adott nyelvet?
Figyelt kérdés
Én még nem tanultam ezeket a nyelveket,de vonz mindkettő kultúrája,nyelve egyaránt.Mekkora az elvárás? Turkológia szakon igaz,hogy arabot is kell tanulni?Ha vannak saját tapasztalatok,akkor azt is írjátok le . :)2015. dec. 18. 18:38
1/2 anonim válasza:
A turkológiát nem tudom, de az biztos, hogy spanyolra csak emelt spanyollal mehetsz, úgyhogy szerintem kijelenthetjük, hogy baj, ha előtte nem tanultad a nyelvet :D Egyébként érdemes- nem érdemes... Ha érdekel, menj, viszont nem árt, ha tudod, hogy jóval többen kerülnek ki nyelvszakos bölcsészek, mint amennyire effektíve szükség lenne.
2/2 anonim válasza:
Turkologiara ugy tudom nem.kell elozetes nyelvismeret. Az ilyen nyelvek elsosorban gazdasagi vegzetseggel piackepesek TCS, GE,Morgan Stanley is mindig keres gazdasagi végzettségű angol+ más nyelvű embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!