OROSZ KÖZÉPFOKÚ nyelvizsgán ki volt? Milyen volt?
Figyelt kérdés
Írjatok le tapasztalatokat légyszi!
Szóbeli és írásbeli is érdekel.Írjátok oa azt is hogy milyen típusú vizsga volt.
A szóbeli még jobban érdekel,de annak is örülök ha az írásbeliről írtok
Nem nagyon tudok ilyen ügyben senkit megkérdezni,azért kérdezem itt.
2015. dec. 16. 20:10
11/16 A kérdező kommentje:
A tanáros dolgot lehet nem érted,amit írtam: szóval jártam ősszel is tanárhoz,múlt nyáron viszont abszolút nem,előtte évben is jártam.
2016. jan. 31. 17:29
12/16 A kérdező kommentje:
Bocsi,még egy dolog: nem tudom mennyi akarod sürgetni a nyelvvizsgát,de talán 3 év ami még reális. A 2-2,5 év az akkor ha foglalkozol vele egyedül is,a 3 év szerintem jó lehet(addigra már túllépsz az "alapfokú" szókincsen és a nyelvtan nagy részét megtanulod).A 4 év meg már szerintem teljesen biztos.
2016. jan. 31. 17:32
13/16 anonim válasza:
Köszönöm kimerítő válaszodat! :) Gratulálok a vizsgához. Én már nem vagyok gimis, nyelvtanfolyamra járok kb. egy éve, de eddig nem nagyon foglalkoztam vele. Most álltam neki komolyabban a nyelvnek. Örülök, hogy azt írtad, hogy 2-2,5 év elég hozzá, mert nekem pont ennyi időm van megcsinálni. (egyetemhez kell). Most az eddig tanultakat ismétlem, meg tanulom a szavakat ezerrel, de gondolkodom, hogy magántanárhoz is eljárok, mert úgy talán gyorsabban tudnék haladni.
14/16 A kérdező kommentje:
Szerintem ha van rá lehetőséged járj tanárhoz :)
Bár..lehet egyedül is sikerülne ,de a haladás szempontjából lehet jót tenne.
Ami szerintem fontos,hogy lehetőleg minden nap foglalkozz vele (vagy legalábbis minden második nap)
Sok sikert! :)
2016. febr. 1. 23:03
15/16 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Te hol találtál tanárt hozzá? Én a Balaton környékén élek és egyszerűen nem találok sehol sem.
16/16 anonim válasza:
A Balatonnál hol?
Somogy megye ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!