Mit jelent ez a mondat magyarul, és mi az a having benne, és mikor használjuk?
Figyelt kérdés
We can divide the types of having houses into groups.2015. dec. 6. 19:38
1/8 anonim válasza:
Having nélkül is jó. Csoportosíthatjuk a házakat fajtájuk szerint.
We can divide the types of houses into groups.
De havinggel is jó, hogy kinek milyen háza van.
2/8 anonim válasza:
Azt hiszem, nem elhagyható a having, mert anélkül a házak fajtáiról van szó (emeletes, családi, akármi), havinggel viszont a házak birtoklásának fajtáiról: a bérlésről és a saját tulajdonúról van szó. A having az igéből képzett present participle és főnévi funkciót tölt be birtoklás jelentésben.
3/8 Pelenkásfiú válasza:
Gondolom, itt találtad:
eduline.hu/segedanyagtalalatok/letolt/5549
Javaslom, hogy felejtsd el, hogy ebből tanulsz, mert szinte az összes mondat hibás. Nem csak nyelvtanilag, de logikailag is értelmetlenek!
4/8 anonim válasza:
hát ez tényleg fura egy mondat, mi a téma amúgy? mert így azt jelenti, hogy a házak birtokosainak a fajtáját csoportosíthatjuk, (pl albérlet, saját ház) nem azt, hogy a házfajtákat. de szerintem utóbbit akartak...
5/8 Pelenkásfiú válasza:
#4 Azt akarta mondani, hogy lakhatsz albérletben vagy lehetsz tulaj. De hogy ezen a kettőn mit akar még csoportokba sorolni, azt nem tudom.
A többi mondat is szörnyű és mások ebből tanulnak?!
(Az előzőben írtam a linket.)
6/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem angolos. Nagyon magyaros. Azért jó öteletek vannak benne.
7/8 anonim válasza:
"the eternity number of trucks"
Rettenet. :D
8/8 anonim válasza:
Atyaúristen. Ezt az utolsót ki írta? Borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!