Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik a legjobb német kezdő...

Melyik a legjobb német kezdő hanganyag?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el tanulni magántanárnál németül. Budapest és vidék között sokat ingázom autóval és arra gondoltam, hogy ezt az időt kihasználnám, hogy közben valami hanganyaggal tudjak tanulni. Van ilyen?

2015. nov. 28. 15:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy legjobb. Kinek melyik a legkönnyebben kezelhető, elsajátítható. Ha most kezdtél el tanulni, akkor mindegy mit hallgatsz, mert még úgysem igazán érted. A kiejtést gyakorolni bármilyen német hanganyag megteszi. Ajánlom a Veras Tegebuch címűt, és ha már majd jól tudsz németül, meg is érted ezt a kellemes kis történetet. A hanganyagok (amire te gondoltál a kérdésedben) egyébként javarészt munkafüzethez kötődnek, hallásértési feladatokhoz, tehát az autóban nem lenne értelme hallgatni. Hacsak, mint említettem, a kiejtés gyakorlása céljából.
2015. nov. 29. 08:12
 2/2 A kérdező kommentje:

A kiejtés gyakorlása is jó lenne! Legalább el tudnám sajátítani a "németes hangzást". Eddig Angolt és Franciát tanultam, úgyhogy még eléggé távol áll tőlem ez a fajta beszéd. És tényleg. Hetente 4-5 órákat vezetek egyedül, gondoltam, valahogy hasznosítani kellene ezt az időt.

Ez amit írtál, ez pontosan micsoda?

2015. dec. 6. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!