Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Állatorvos szeretnék lenni,...

Állatorvos szeretnék lenni, szükségem lesz a német nyelvre?

Figyelt kérdés
Angolból jövőre lesz meg az emelt nyelvvizsgám (érettségizni is akkor fogok), és ha nem maradok Magyarországon, akkor mindenképp angolul beszélő országba szeretnék menni, bár nincs tervben külföld. Iskolában tanulok németet is, és viszonylag jól is megy, de nagyon nem szeretem. Más nyelvre nincs időm jelenleg, és nem hiszem, hogy egyetem mellett még sok kedvem lenne hozzá. Próbálkoznom kéne még a némettel, vagy meglennék nélküle is? :)
2015. nov. 26. 19:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan hagyhatod. :) Az állatorvosi diploma megszerzéséhez hivatalosan is elegendő egy középfokú nyelvvizsga. A szakirodalom olvasásában pedig bőven elboldogulsz az angollal.
2015. nov. 26. 20:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, hova akarsz emigrálni.
2015. nov. 26. 20:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Ha nem maradok itthon, akkor mindenképp Anglia vagy Skócia, itt biztos nem kell a német. :D De nem tervezem, hogy külföldre megyek, szeretnék itthon maradni.

2015. nov. 26. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!