Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angolt szeretnék tanulni, de...

Angolt szeretnék tanulni, de hogy?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Angol órák vannak a iskolába természetesen. De eddig csak tanár váltások voltak,rossz tanárok,akik nem tanítottak...es most jött egy jó,aki elvárja az eddig megtanultakat,de én nem tudom..szóval olyan oldalakat szeretnék ahol könnyen és aránylag gyorsan meglehetne tanulni.. de én eleve megszeretnék tanulni amgolul,de itthon is szeretnék tanulni. Vagy itthoni nyelvtanulásra valam ötleteket tudnátok adni? Előre köszi a válaszokat!

2015. nov. 25. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Tanuld meg az igeidoket, mit hogy kepezunk, milyen segedige kell az igeidokbe, tanulj szavakat es menni fog. Ezzel meg nem leszel porfikt, de a tanarodnak megfelelsz, es beszelni is fogsz tudni. Az igeidoshoz nem linkelnek oldalt, talalsz, ha beirod a keresobe, es azt valaszd, ami a legjobban ertheto neked, kulonbozo modon magyaraznak mindenhol. Ne haragudj, hogy nem irtam ekezetet
2015. nov. 25. 22:21
 2/5 gago77 ***** válasza:

Ne csak szavakat tanulj, hanem inkább mondatokat.

Nézz sok videót, filmet angol nyelven a youtube-on.

Szerezz egy angol anyanyelvű barátot/barátnőt.

Dolgozz külföldön a nyáron, angol nyelvterületen.

Angol-angol online szótárt, ez segít a szó helyes kiejtésének megtanulásában is, figyelj hova kell tenni a szavakban a hangsúlyt.

Olvass könnyített olvasmányokat, pl Penguin Books

Minden nap foglalkozz vele.

Ha nincs kivel beszélgetned, keress egy jó magántanárt.

2015. nov. 26. 13:18
 3/5 anonim ***** válasza:
2015. nov. 27. 16:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm:)
2015. nov. 28. 18:46
 5/5 anonim ***** válasza:
2015. nov. 28. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!