Van-e valakinek tapasztalata az Imprevo online nyelvtanuló rendszerrel kapcsolatosan (angol)?
esetleg valakinek nincs új élménye ezzel kapcsolatban?
esetleg puszta jótékonyságból megosztaná velem a felhasznevét? őt nem érné kár. nekem pedig nagy segítség lenne
Nekem sokat segített. Nagyon jók a nyelvtani videók és a szótanuló része is hasznos. A reading valóban nem a legjobb mobilról, de mondjuk aki egy hosszabb olvasmányt akar egy kis képernyőn végig olvasni az meg is érdemli :)
Van elég sok íráskészséggel kapcsolatos videó is, így ezt a készséget is lehet fejleszteni vele.
Csodát ez sem tesz, ha nem foglalkozol vele és nem gyakorolsz akkor ezzel sem fogsz haladni.
Összességében szerintem az árát megéri és ami nagyon fontos, hogy nem jár le és korlátlan hozzáférést kapsz a szintekhez is.
Ha jól tudom ráadásul egy új, modernebb rendszerre fognak váltani hamarosan.
Nekem már volt nyelvvizsgám,amikor megvettem,mert nagyon hadilábon álltam az angollal,csak a viszonylag magabiztos beszédkészségem mentett meg a vizsgán,a szókincsem meg nyelvtani helyesség pocsék volt.Tehát nem kezdōként vágtam bele,de mostmár bátran merem mondani,hogy a nyelvtudásom középfok+-os.
Az árát mindenképp megéri,hasonló online tanfolyamot sokkal drágábbak szoktak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!