Hogyan fogjak hozzá? Hogy zajlott az írásbeli, szóbeli?
Januárban fogok vizsgázni (középfokú angol) és nem tudom hogyan fogjak hozzá, a tanuláshoz. Ötleteket szeretnék és a segítségetekre van szükségem.
(BME)
Először is, ami nem is a tanulás része a dolognak, hogy olvass angolul könyveket (tudom ajánlani a Harry Pottert és a Trónok harcát), nézzél sorozatokat, filmeket...barmit csak angolul és max angol felirattal.
A tanulásos része pedig, hogy oldj meg szerintem bme feladatsorokat. Fel van töltve, de könyvet is lehet venni amiből szintén gyakorolni lehet.
Nekem a listening vilt nehéz, mert otthon közelről és jó minőségben hallottam a dolgokat, ott nyelvvizsgán pedig visszhangzott meg messze is voltam a rádiótól.
Ha van oxford ketnyelvu szotarad az meg jobb mert annak a vegeben minden le van irva, hogy hogyan kell különböző esszéket írni és azt tudod használni vizsga közben is.
Esteleg elmehetsz egy próbanyelvvizsgára, hogy megnézd milyen élesben.
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!