Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Elhelyezkedesi eselyek Magyaro...

Elhelyezkedesi eselyek Magyarorszagon: 3 nyelvben kozepfok vagy 2 felsofok (1 tolmacsvizsgaval)?

Figyelt kérdés

Melyik jobb befektetes es miert?

1) angol,nemet,francia:kozepfok

2) nemet (tolmacsvizsga), angol kozepfok

Melyikkel van nagyobb esely szabaduszokent dolgozni?

2015. nov. 9. 07:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Mint mi? (már mint, hogy miként szeretnél elhelyezkedni?)

Milyen végzettséged van a nyelvismereten kívül?

2015. nov. 9. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem tolmácsként akar elhelyezkedni...
2015. nov. 9. 17:09
 3/4 A kérdező kommentje:

Külker fősulit végeztem, és otthon team asszisztens voltam multinál, de ez speciális szakismeretet nem jelentett, tehát úgymond nem értek semmihez. Külföldön élünk, kisgyerekekkel otthon vagyok, lenne időm megtanulni vagy a franciát, vagy a németet tolmács szintre fejleszteni, azzal a céllal, hogy később Mo-n nagyobb eséllyel kapjak szabadúszósként végezhető (azaz nem valami multis droid share service centeres callcenteres) munkát. Mivel kereskedelemben, logisztikában gyakorlatot nem szereztem, ezért attól tartok, hiába beszélek majd 3 nyelvet középfokon, az szakmai tapasztalat hiányában ugyanúgy nehéz lesz elhelyezkednem pl. beszerzőként, vagy külker kapcsolattartóként. Ezért gondoltam, hogy tolmácsként jobban lehetne keresni s önállóként kevésbé lennék kiszolgáltatva egy munkahelynek.

Mibe lenne célszerű energiát fektetnem?

2015. nov. 9. 19:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem a tolmácskodással próbálkozni, hanem a végzetségednek megfelelő munkahelyet keresni.

Különben a 2 felső, akár tolmácsvizsgával menőbb. Persze valakit azért nem vesznek fel, mert túlképzett, azt meg nem biztos, hogy értékelik.

2015. nov. 9. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!