Tanulótársként angol és német nyelvből középfokú nyelvvizsga letétele céljából csatlakozna valaki Pestről illetve vonzáskörzetéből?
Tanulótársat/tanulótársakat keresek angolból és németből mert egyedül nem nagyon megy és mindkét nyelvre nagyon szükségem enne. Nyelvtanárhoz járok, de annyira drága, hogy nem tudom megfizetni heti több alkalommal és heti-kérheti 1-1 alkalom nagyon kevés. Gondolom más is van hasonló helyzetben ezért jutott az eszembe.
Semmi hátsó szándékom nincs, tényleg csak tanulni szeretnék, mert addig nem adják ki a diplomám amíg nincs meg, és ha meglenne a fizetésem is magasabb lenne. Elsősorban pesti vagy vonzáskörzetében élőkre gondoltam. Megbeszélni valami kávézóban vagy ilyesmi helyen és heti pár órában igény szerint egymást fejlődését segíteni.
Bocsánat a hirdetésért, de egyszerűen más már nem jutott eszembe.
24/L
Szia !
Én is tanulótársat keresek . Angol Telc B2 Középfokra készülök . Te mire készülsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!