Hogyan fejlődhetnék még? (Angol felsőfok)
Figyelt kérdés
Filmeket felirat nélkül nézek és értek.
Tucatnyi könyvet olvastam eredeti nyelven, szótárat nem használtam.
Segítettem már kezdő nyelvtanulóknak is tanulni.
Mégis olyan érzésem van, hogy nem tudok eleget.
A kiejtésem sem az igazi,önbizalmam nulla és most egy ideje nem használtam, így a szókincsem is kopott.
Mit tehetnék itthon, amivel még fejlődhetnék? Eljárni nincs időm (2 gyerek és suli mellett nem fér már bele).
2015. nov. 4. 16:31
1/2 anonim válasza:
Pont ezeket. A kiejtésednek fejlődnie kéne a filmektől, lehet, hogy egy zenei antitalentum vagy. A szókincsednek csak évek alatt kéne kopnia. Szerintem inkább önbizalomhiány, folytasd a nyelvvel való foglalkozást, tök mindegy, mit csinálsz, és ha lehetőséged van külföldivel beszélni, azt ne hagyd ki.
2/2 anonim válasza:
szerintem tanulj valamit online marmint ne angolt, hanem valami mast
rengeteg online kurzus van, van ingyenes is ahol megtanulhatsz valami uj dolgot
pl. weblap szerkesztes, fozes, kozgazdasag, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!