Angol tanuláshoz, tudtok hasznos oldalakat?
Figyelt kérdés
Az alapoknál tartok még és valami jól felépíthető nyelvtan tanulás érdekelne leginkább.2015. nov. 1. 20:47
1/3 anonim válasza:
Szia, oldalakat nem ismerek, de én a Relaxa hanganyagával tanultam. Nekem nagyon bejött, mert nem szeretek könyvből tanulni. Azt meg csak hallgatni kell, igaz, van hozzá írásos anyag is, de a hallgatás után már érdekelt, hogy mit hogy kell leírni, stb. Nekem így fordítva jól ment a tanulás, ezzel a tudással éltem Londonban másfél évig. Mondjuk nyelvvizsgát nem próbáltam letenni, de szerintem az is menne.
2/3 anonim válasza:
ne haragudj az offért, hasonló cípőben járok. :)
3/3 anonim válasza:
Tudok egy hasznos oldalt, de már csak privátban segíthetek nem írhatom le többször. :) Ha gondoljátok írjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!