ECL-es nyelvvizsgát netes átutalással szeretném befizetni. Az oké, h. megvan a számlaszámuk, de mit kell írni a megjegyzés rovatba, honnan fogják tudni, h. én utaltam? írjam oda a nevemet?
vizsgadíj, név, cím
ezután majd kérd a bizonylatot és azt a jelentkezéssel együtt fel kell adni postán vagy elfaxolni a megadott számra.
én is online jelentkeztem nyelvvizsgára, de nem ECL-re, szóval nem 100% csak 99% hogy így működik :) a bizonylat + jelentkezési lap alapján is be tudnak azonosítani, de nekik gyorsabb, ha rajta lesz ki küldte és honnan..
kedves 1. válaszoló: nyilván nem tettem volna fel a kérdést, ha minden fennt lett vna a honlapon :)
2: köszi :) bizonylatot erről nem tudom, h. hogyan lehet kérni, de sztem látják így is,h. én jelentkeztem. azóta már megoldódott a dolog. :)
a bizonylatot egyébként az átutaláskor kell kérni a bankban vagy ahonnan intézed. egy egyoldalas, egypéldányos lap, miszerint ekkor és ekkor x összeget utaltál y számra :)
ezt azért kérik ha kérik, mert az utalás nagyjából 2-3 nap alatt megy át, és ezzel bebizonyítod, hogy bár még nem kapták meg a pénzt, te elküldted.
mire a levél elér hozzájuk, addigra a pénz is megérkezik a számlájukra, szóval kicsit felesleges, de nem árt ha tudod :)
örülök, hogy megoldódott, sok szerencsét a vizsgán, te is szoríts majd nekem :) ;)
ismét köszi :) hát bizonylatot nem hiszem,h. kértünk, de mindegy, valószínűleg tényleg átment nekik a pénz így is.
köszi a jókívánságot, hajrá neked is! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!