Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ilyenkor mit tehetek? (nyelvvi...

Ilyenkor mit tehetek? (nyelvvizsga)

Figyelt kérdés

Origo középszintű angol nyelvvizsgára adtam be a jelentkezésemet de véletlenül a komplexet jelöltem meg. És csak most tűnt fel amikor küldték az időpontokat. De én csak írásbelire szeretnék menni. Ilyenkor küldjek egy e-mailt hogy mégsem mennék szóbelire? vagy mit tegyek? szimplán ne menjek el? attól még mehetek írásbelire?

egy kissé bepánikoltam :(

előre is köszönöm!

18/L

2015. okt. 27. 17:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a pénzt úgysem kapod vissza, érdemes elmenni a szóbelire is, hátha összejön valahogy. Nem tudom mikor lesz a vizsga, de addig van időd felkészülni, hisz írásbeli levélre is lényegében a szóbelis tételeket kell tudni, tehát maximum a magnó lehet az, ami húzósabb. De mindenképp próbáld meg!
2015. okt. 27. 19:00
 2/4 anonim ***** válasza:
47%
Mindenképp írj nekik, de ha már fizettél valószínűleg nem térítenek vissza. Azt szerintem csinálhatod, hogy nem mész el a szóbelire, de előbb nézz utána, hogy van e olyan, hogy külön megkapod csak a szóbelit vagy csak az írásbelit, mert ha az egészet egyben nézik akkor ez nem opció.
2015. okt. 27. 19:01
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
tényleg nem tűnt fel, hogy több pénzt fizetsz?
2015. okt. 27. 19:18
 4/4 anonim ***** válasza:
A szóbeli időpontját át tudod helyeztetni másik hónapra 4500 Forintért.
2015. okt. 28. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!