Az ITK Origo B2-es angol szóbeli nyelvvizsga "idegen nyelvű szituáció" részéről tudne -e nekem valaki konkrét példával szolgálni?
Szia!
pl: külföldre kell utaznod és megkéred egyik ismerősöd, hogy vigyázzon a macskádra!
Szia!
Vannak megadott feladatok, amit az itk honlapján megtalálsz. A vizsgán húzni kell 2 képet, abból választani kell, aztán szituációt, amit az egyik vizsgáztatóval adsz elő.
Én rosszul voltam ettől a tematikától, mert az ilyenfajta direkt beszélgetés nekem nem megy. Én mondtam nekik, hogy ezt én így nem szeretném, mert unalmas és sablonos, értelmét sem látom, ezért beszélgessünk az engem most érintő témákról. :) Szóval, ez annyira tetszett nekik, hogy hihetetlen. :)
Elmondtam, hogy mit tanulok éppen az angol mellett, s onnantól kezdve a számvitelről és a pénzügyről beszéltünk. Viszont én ebben jártas vagyok, jól is ment. :)
A szóbelitől ne félj, nagyon kedvesek.
Konkrét példa volt nekem:
A barátnőmmel azon tanakodunk, hogy mit csináljunk délután, mivel én ezt akarok, ő pedig ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!